#Bereik 30 000 bezoekers
#Bereik 300/dag
#Events 35
#11 weken
#3.243 pagina likes

De Panorama Zomerbar is een vaste waarde in Turnhout. Gestart in 2015 en sindsdien uitgegroeid tot een zeer succesvol concept. Door iedereen gekend en geliefd. Al zeggen we het zelf!

Goed nieuws: in de zomer van 2018 opent onze zomerbar opnieuw zijn deuren. Dit voor de vierde keer op rij in Turnhout. Dezelfde vibe, dezelfde locatie en hetzelfde concept. Maar elke keer beter.

Met onze zomerbar creëren we een frisse, hippe en toch zeer toegankelijke plaats waar jong en oud heerlijk kunnen vertoeven tijdens de zomermaanden. De sterkte van onze zomerbar zit in ons divers aanbod van drank en eten. Sinds 2016 hebben we naast onze bar een aparte foodcontainer voorzien, ‘De Barak’, waar men terecht kan voor heerlijke snacks en maaltijden.

Hiernaast organiseren we verschillende evenementen waarmee we een divers publiek aantrekken. Denk aan een optreden, een fashion festival of een lokale brunch.

Dit heeft er mede voor gezorgd dat wij op drie jaar tijd een succesvolle zaak hebben uitgebouwd met een zeer groot cliënteel. Dit weerspiegelt zich in onze uiterst trouwe en talrijke fanbase op onze sociale mediakanalen. Via deze kanalen kan de promotie van uw bedrijf online een boost krijgen. Daarom is Panorama Zomerbar een ideale kans om uw bedrijf te promoten.

Daarnaast zijn we elk jaar op zoek naar vernieuwing. Nieuwe drankjes, een nieuw interieur of een nieuw evenement. Alles is mogelijk, en alle ideeën zijn welkom. Door een mooie samenwerking kan er gezorgd worden voor visibiliteit van uw bedrijf.

We hebben er alvast zin in om deze vierde editie nog beter, leuker én succesvoller te maken!

Background

PARTNERS


FOLLOW US