#tba
#tba
tba
tba

In april 2018 openen wij een nieuw pop-up concept in het centrum van Turnhout!

De oude kunstacademie in de Gemeentestraat wordt omgetoverd tot een hippe belevingsplaats. Een combinatie van food, drinks, art, fashion, nightlife & events. Een charmant gebouw met héél veel mogelijkheden.

Met “De Academie” spelen we in op de behoeften van een brede doelgroep in Turnhout en omstreken. Beleving is key anno 2018. Daarom zullen wij er alles aan doen om die totaalbeleving te voorzien. We voorzien een food bar waar mensen ‘s middags en ‘s avonds gezellig kunnen komen tafelen. Nadien blijft de bar open voor een drankje en een dansje. Naast de bar bieden we ook het Atelier aan voor kunst exposities, creatieve workshops en wekelijks georganiseerde evenementen. Hier denken we zeker aan samenwerkingen met lokale organisaties.

De pop-up zal opengaan vanaf midden april tot en met september. We gaan van start met een fantastisch openingsweekend, waarbij jullie bij deze absoluut zijn uitgenodigd. De openingsdagen gaan van donderdag tot en met zondag. Hou onze sociale mediakanalen alvast in het oog voor de nieuwste updates.

Background

PARTNERS


FOLLOW US